Invitaţie la retragere în Inima ta

Retragerea hridaya de meditaţii pentru revelarea Inimii Spirituale (atman) va avea loc la Centrul de Meditaţie Kamala în perioada 6-8 aprilie 2012.

Unul din cei mari mari yoghini cunoscuţi, Ramakrishna recomanda să te retragi pentru a medita 3 luni pe an, sau trei săptămâni sau dacă nu, măcar trei zile.

Programul va începe vineri ora 17. De vineri seara până la terminarea retragerii, duminică seara, toti participanţii vor respecta mauna (nu vor vorbi), aşa cum se recomanda în toate tradiţiile contemplative, în isihasm, pentru a crea premisele unei bune interiorizări.

Mâncarea va fi lacto-vegetariană, nu se vor consuma: carne, alcool, tutun, cafea.

Cei care doresc să se regăsească pe ei înşişi, să se liniştească, să întrerupă curgerea agitată a vieţii cu o oază de pace şi spiritualitate pot participa, chiar dacă nu au mai practicat meditaţia sau yoga.

În cadrul acestei retrageri vor fi meditatii, recomandări, metode şi elemente practice, meditaţii cu directă îndrumare, conferinţe cu diferite teme, printre care:

– Metoda de introspecţie a lui Ramana Maharishi folosind întrebarea “Cine sunt Eu?”;

–  Freamătul mistic (spanda), conştiinţa martor, resorbţia sentimentului “Eu” în sursa sa, despre conţinutul şi calitatea minţii, iubirea pură ca expresie a conştiinţei unităţii, tăcerea ca substrat al existenţei.

Adâncirea în meditaţie, folosind două metode din tradiţia Mahamudra: “prinderea minţii agitate” şi “stabilizarea minţii în starea de linişte”;

– Cele patru etape fundamentale în procesul Revelării Inimii Spirituale;

-Tehnici de liniştire a minţii folosind controlul respiraţiei;

– Principiile fundamentale de transformare spirituala în Advaita Vedanta.

– Metode de a translata de la conştiinţa individuală la Conştiinţa Unitaţii Divine.

-Minunarea faţă de frumuseţea Inimii Spirituale.

Retragerea se va termina cu împărtăşirea experienţelor şi discuţii pe baza temelor prezentate.

Înscrieri la telefon: 0731324241 sau la adresa: contact@kamala.ro

Scrie un comentariu

Din categoria Anunturi

Lasă un comentariu